Megújut a GLADIUS webáruház!

Kedves Vásárlóink!

Amint tapasztalhatták webáruházunk vadonatúj kinzetet kapott és ezzel egy időben a mögötte álló szoftver is kicserélésre került. Reméljük mind külsőségeiben, mind funkcionalitásában elnyeri tetszésüket, könyebbé és kellemesebbé teszi a nálunk történő vásárlást.

Korábban regisztrált vásárlink számára a változások azzal járnak, hogy felhasználói fiókjuk aktualizálása és jelszavuk megújítása szükséges. Ezt könnyedén megtehetik ha a jobb felső sarokban található "Bejelentkezés" gomra kattntanak, a megnyíló oldalon a   "Regisztráltál már?" fejlécű dobozban pedig kérnek egy jelszó emlékeztetőt. Itt már korábban is használt e-mail címük megadásával igényelhetnek új jelszót. Levelező fiókjukba kapott instrukcikat követve pár másodperc alatt ismét használhatóvá tehetik megszokott regisztrációjukat.

A folyamat végén a vadonatúj felületen frissíthetik a szállítási és számlázási címeiket, melyekből immár többet is használhatnak, valamint nyomon követhetik rendeléseik alakulását, korábbi rendeléseiket és módosíthatják személyes adataikat is.

Ha bármilyen kérdés merülne fel ügyfélszolgálatunk kszséggel áll rendelkezésre bármely elérhetőségünkön.

Kelemes vásárlást kívánunk!


A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák!