Felhasználási feltételek, adatvédelem, tartalom

Üzemeltető és elérhetőségek 

Gladius Ker.Szolg. Bt.
Törvényes képviselő: Zeke Zoltán
Székhely: 3060 Pásztó , Nyírfácska út 4.

Üzlet: 3060 Pásztó, Fő út 113
A telefonos elérhetősége: +36 20 97 33 251
Cégjegyzékszám: 12-06-00-2978
Cégbírósági bejegyzés: Balassagyarmati Cégbíróság
Adószám: 24047241-2-12
Közösségi adószám: HU 24047241
Bankszámlaszám, Tak.szöv.: 62100308-15704511
Email cím: gladiusbt@gmail.com, gladiusmail01@gmail.com

A Gladius Bt. webáruházában található anyagok letöltése engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat tiszteletben tartja.

A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a Gladius Bt. engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Adatvédelmi nyilatkozat 

A Gladius Bt. elkötelezett a ügyfelei bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Gladius.hu honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. név, e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A Gladius.hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A Gladius.hu a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Gladius.hu az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Az ügyfél álltal leadott rendelést csak elektronikusan rögzítjük, nem minősül írásban foglalt szerződésnek és nem iktatjuk, ezért nem hozzáférhető. Az elektronikusan megkötött szerződések csak Magyar nyelven rögzítődnek.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat itt érhető el: Adatkezelési nyilatkozat pdf

Biztonság

A Gladius.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Ügyfélszolgálat 

Bármely kérdése, problémája, véleménye van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Az ügyfélszolgálatunkat elérheti a webáruházunkon keresztül vagy a megadott e-mail címen: gladiusbt@gmail.com, illetve telefonon a 06 (20) 97 33 251 telefonszámon.

Garancia és elállás

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A jelentéktelen hiba miatti elállásának nincs helye. A garancia érvényesítése leginkább közvetlenül a gyártóval szemben, de a webáruházon keresztül is történhet. A gyártói garanciával kapcsolatos szállítási költség a vásárlót terheli.

Elállási jog

Webáruházunk szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől a 45/2014. kormányrendeletben foglaltak szerint 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Letölthető dokumentumok:

Panaszfelvételi jegyzőkönyv / bejelentőlap minta

Szavatossági igény bejelntő lap

Elállási igény bejelentő lap

Szállítási és fizetési feltételek

utalás esetén 2 kg. 20000.- értékig1000.-
utalás esetén 2 kg. 50000.- értékig1300.-
utalás esetén 5 kg. 100000.- értékig1600.- 
utalás esetén XL csomag 50000.-ig2000.-
utánvétel 2 kg alatt 50000.- ig1400.-
utánvétel 2 kg alatt 100000.- ig1600.-
utánvétel esetén XL csomag 50000.-ig. 2500.-

Szállítás, csomagolás 

Az áruk a www.gladius.hu címen megtekinthetők, azokról minden információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon.

A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy webáruházunk és üzletünk korlátozott árukészlettel van feltöltve. Saját importból származik a kínálatunk 80-90%-a. Emiatt a szállítási határidő változhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.

A kiszállítás postai úton történik. Az utánvét költségét minden esetben a vásárló viseli. Személyes átvételre is lehetőség van, ehhez azonban mindenképp egyeztetés szükséges ill. üzletünkben is megvásárolhatók.

A megrendelt termék becsomagolása előtt , mi azt átnézzük, megbizonyosodunk arról, hogy az áruval nincs gond, azt kapja amit megrendelt !
A gyári csomagolás ilyen célból történő megbontása az Ön érdekében történik és  a gyári doboz esetleges sérülése nem befolyásolja a termék használati értékét, így nem képezheti tárgyát sem szavatossági, sem jótállási vitának!
Kérjük, hogy a csak sértetlen csomagot vegyen át!
Amennyiben sérült a csomagolás, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, miután megtörtént a mennyiségi és minőségi átvétel.
Csak ennek birtokában áll módunkban a reklamációt elfogadni.
A futárnak aláírt szállító aláírásával Ön elismeri , hogy az átvett csomag, mint külsőleg mint tartalmát tekintve megfelel a rendelésben szereplő áruval.
Ha rendelésnél megadta a mobilszámát, a posta automatikusan sms-t küld arra, a csomag feladásáról és várható kézbesítés idejéről.
A szállítási határidő 1-3 munkanap, a raktárkészletünktől függően: Ha a fenti időt meghaladná a szállítás, emailben vagy telefonon értesítjük Önt! 
Amennyiben különböző szállítási határidejű termékeket rendel meg, akkor szintén telefonon, vagy e-mailben az Ön igényeihez igazítjuk a szállítást.
Megvárhatja míg minden beérkezik és egyben küldjük az egészet. A külön történő szállításnak külön díja is van de nem minden esetben ez megegyezés kérdése és függ a rendelt termékek értékétől is. A várt termék beérkezéséről e-mailt küldünk és Ön pontosíthatja a szállítás idejét.

Árak és akciók 

Termékeink megrendelésével Önnek nem jelentkeznek további rejtett költségei. Egyes termékeknél, technikai okból 1 Ft van feltüntetve, ezek a termékek árazás alatt vannak ill. szemléltető képeket láthatnak pl. egy kard v. kés pengéjéről , markolatáról.
Webáruházunkban különböző akciók lehetnek. Az akciók elsősorban árleszállítást, több termék együttes megrendelésekor kedvezményt, vagy egyéb más promóciót jelentenek. Több akció nem vonható össze és együttesen nem vehetőek igénybe.

Fizetési feltételek

Ön a megrendelt áruért vagy szolgáltatásért többféle módon is fizethet. Lehetőség van banki átutalással fizetni, ilyen esetben a megrendelése visszaigazolásával elküldjük önnek a bankszámlaszámot is. Ez esetben általában a feladási költség kevesebb. Választhat utánvétes megrendelést is, ez esetben az áru átvételekor tudja azt kiegyenlíteni készpénzben. Amennyiben utánvéttel rendeli meg a terméket, az utánvét díja a megrendelőt terheli.
Az utánvétel költségét a Magyar Posta állapítja meg.

Tárhely szolgáltató:

Név: W3HOST Bt.
Székhely: 1156 Budapest, Sárfű utca 25.
Ügyfélszolgálati iroda: BCM Iroda- és üzletház 1152 Bp., Szentmihályi út 171.
(II. emelet, 2.60d) H-P: 09:00 - 17:00
Postacím: W3HOST Bt. 1156 Budapest, Sárfű utca 25.
Telefon: +36 70 212-8290
+36 70 212-8291
Cégjegyzékszám: 01-06-783082
Adószám: 22153632-2-42Tisztelettel : Gladius Bt.


A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák!