Szállítási tudnivalók

Postai utánvét

A megrendelt termékek fizetése és kézbesítése normál esetben postai utánvéttel történik melynek költsége az alábbiak szerint módosul.
utánvétel 2 kg. 50000.-ig1550.-
utánvétel 2 kg. 100000.-ig2500.- 
utánvétel 2 kg. 50000.-ig  XL méret2700.-
utánvétel 5 kg. 100000.-ig4990.-
utánvétel 5 kg. 100000.-ig XL méret4990.-
utalás esetén 2 kg. 50000.-ig1400.-
utalás esetén 2 kg. 100000.-ig2000.-
utalás esetén 2 kg. 50000.-ig XL méret2500.-
utalás esetén 2 kg. 100000.-ig XL méret3800.-
utalás esetén 5 kg. 50000.-ig1800.-

Minden esetben értékbiztosított a feladás, ami annyit jelent, hogy a csomag eltűnése esetén teljes mértékben kártalanít.

Előre utalás

Lehet előre utalással is fizetni, ilyenkor a rendelt termék árával együtt kell utalni a postai szállítás díját is az alábbi számlánkra.
62100308-15704511
 
Utalással történő fizetés esetén , ha a termék ára 9000 Ft. alatt van és mérete nem nagyobb 14x14x2 cm.-nél , akkor a feladás díja csak 1000.- 
Ebben az esetben , ajánlva ,elsőbbségi küldeményként adjuk fel , bélelt borítékban.
Utalásnál kérjük adják meg a rendelés számát vagy az áru megnevezését árral együtt.
Az utalandó összeget telefonon, sms-ben vagy emailben közöljük és csak akkor utaljanak, ha már visszaigazoltuk a szállítást.
 
 
Ebben az esetben is a posta szállítja ki a csomagot, feladást követő munkanapon.
Csomagjaink értékbiztosítással kerülnek feladásra, így a feladót és ezzel együtt a vásárlót is kártalanítja a posta ha a csomag eltűnik vagy bizonyíthatóan szállítási sérülés történt.
Néhány terméket ajánlott levélként is fel lehet adni a vevő külön kérésére de ebben az esetben a feladót nem terheli felelősség ha a küldeménnyel valami gond lenne szállítás folyamán.


Utalásnál a számlán szereplő névnek és az átutaló személynek ill. cégnek egyeznie kell, kérjük ezt vegyék figyelembe és így adják meg, hogy kinek a nevére állítsuk ki a számlát!  A szállítási cím ettől eltérhet.

A megrendelt termék becsomagolása előtt, mi azt átnézzük, megbizonyosodunk arról, hogy az áruval nincs gond, azt kapja amit megrendelt !
A gyári csomagolás ilyen célból történő megbontása az Ön érdekében történik és  a gyári doboz esetleges sérülése nem befolyásolja a termék használati értékét, így nem képezheti tárgyát sem szavatossági, sem jótállási vitának!
Kérjük, hogy a csak sértetlen csomagot vegyen át!
Amennyiben sérült a csomagolás, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, miután megtörtént a mennyiségi és minőségi átvétel.
Csak ennek birtokában áll módunkban a reklamációt elfogadni.
A futárnak aláírt szállító aláírásával Ön elismeri, hogy az átvett csomag, mind külsőleg mind tartalmát tekintve megfelel a rendelésben szereplő áruval.
Ha rendelésnél megadta a mobilszámát, a posta automatikusan sms-t küld arra, a csomag feladásáról és várható kézbesítés idejéről.
A szállítási határidő 1-3 munkanap, a raktárkészletünktől függően: Ha a fenti időt meghaladná a szállítás, emailben vagy telefonon értesítjük Önt! 
Amennyiben különböző szállítási határidejű termékeket rendel meg, akkor szintén telefonon, vagy e-mailben az Ön igényeihez igazítjuk a szállítást.
Megvárhatja míg minden beérkezik és egyben küldjük az egészet. A külön történő szállításnak külön díja is van de nem minden esetben ez megegyezés kérdése és függ a rendelt termékek értékétől is. A várt termék beérkezéséről e-mailt küldünk és Ön pontosíthatja a szállítás idejét.
Visszaélések elkerülése végett, reklamáció vagy vásárlástól való elállás esetén, az áru ellenértékének kifizetését csak az áru üzletünkbe történő megérkezése és leellenőrzése után áll módunkban, az Önök által megadott számlaszámra visszautalni!
A feladás költsége a vásárlót terheli! 
Kérjük szíves megértésüket.

Hamarosan lehetőség nyílik a MOL PostaPontra szóló kézbesítésre is. Ebben az esetben a címzett közelében lévő MOL kútra történik a kiszállítás és ott vehetik át a csomagot. A szállítási költség így is kevesebb, de ebben az esetben egyeztetni kell. A MOL kutak listáját hamarosan közöljük.

Tisztelettel: Gladius Bt.


A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák!